Forum Forum Close Combat Strona Główna Forum Close Combat
Forum Ligi Close Combat i Klanu 10 BKP. Twoje miejsce na dyskusje o wszystkim co związane z serią gier Close Combat a także War in the Pacific oraz Steel Panthers. Mamy również silną sekcję ASG w postaci ZACIEKŁEGO PLUTONU WARTOWNICZEGO.

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

RZUCONA RĘKAWICA - czyli tu zgłaszamy swoją chęć gry z kimś.
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Close Combat Strona Główna -> Liga Close Combat
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KOR
Wszechmoderator

PostWysłany: Pią Kwi 02, 2010 13:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dzis wieczorem mam czas i ochotę pograc sobie, a raczej przypomniec jak sie gra w CC... Chetnych zapraszam..
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Numer GG
W124
Ułan

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 21:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To mój pierwszy post na forum, więc najpierw pragnę wszystkich przywitać. Smile

Mam CC5 + GJS i na razie w tym modzie chciałbym powalczyć. Kontakt na PW lub gg 5221630. Zbliża się powoli sesja, więc znowu wkręciłem się w grę sprzed lat. Very Happy Zaznaczam, że jestem raczej nieogarnięty, bo do tej pory po sieci grałem tylko z bratem. Ale technicznie wszystko powinno być ok, bo grałem wczoraj z kimś na próbę przez Hamachi i działa. Smile

Pozdrawiam i czekam na odzew Wink
Powrót do góry
KOR
Wszechmoderator

PostWysłany: Sro Kwi 28, 2010 23:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie gralismy kiedys razem? Tylko nick Veider miałeś??
Rafał
Starszy ułan

PostWysłany: Pią Cze 11, 2010 20:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Powiedzcie mi jedno, jak bardzo zmieniacie battlegroup ? Walcząc np. formacją piechoty wrzucacie w stan z 4 pancerniki ? Jak ma się rzecz z brakiem zaopatrzenia czy mając puste supply także zmieniacie ? Ważne dla mnie info, będę wiedział czy w końcu podjąć walki...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
KOR
Wszechmoderator

PostWysłany: Pią Cze 11, 2010 21:29    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ale kto, z kim, gdzie? To podstawowe pytania by uzyskac odpowiedzi..
Rafał
Starszy ułan

PostWysłany: Pią Cze 11, 2010 22:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Może na początek mały sparring jeśli by ktoś się namówił...A pytanie tyczy się wszystkich m.in. graczy klanowych.
Powrót do góry
electromain
Ułan

PostWysłany: Sro Sie 04, 2010 19:19    Temat postu: ZAGRAM W CC5 CC4 Odpowiedz z cytatem

Witam!
Chciałbym się zmierzyć w CC w sieci, gram od kilku ladnych pare lat, nie mialem czasu zmierzyc sie z kims on-line, prosze o kontakt gdzie i jak mógłbym z kimś zagrać, pozdrawiam Juras gg: 7914132
Powrót do góry
Mad WOLF
Ułan

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 11:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witam!

W Close Combat V: Invasion Normandy gram od jakiegoś czasu, oczywiście tylko z AI. Doświadczenia praktycznie nie mam, poznałem myślę w dość dobrym stopniu mechanikę gry.

Na co liczę? Żeby się ktoś odezwał i porozmawiał ze mną na temat gry, nauczył taktyki, a na koniec zapolował na mnie w czasie sparringu w grze.

Gadu-Gadu: 2609025

Myślę, że to najodpowiedniejsze miejsce do takiej prośby.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
STR
Kapral

PostWysłany: Pon Sie 16, 2010 14:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ooo już niedługo bedziemy mieć wilcze stado Wink
Uwaga młode wilczki, samiec Alfa jest groźny ale też jest prawy i sprawiedliwy Cool

To bardzo dobre miejsce na Twój anons, na pewno się ktoś znajdzie kto udzieli Ci porada itp Twisted Evil
Jesli jednak by to oczekiwanie za długo wg Ciebie trwało, napisz do mnie PW, coś zadziałamy w tej materii.
Grywasz tylko Invasion Normandy ?? Czy też montujesz mody ?? Gołe Invasion Normandy jest nudne i mało kto jeszcze w to gra.

pozdrawiam

Raport z weryfikacji WSI

„Jeżeli ktoś chce rządzić, rządzić nieprzerwanie, musi umieć burzyć w poddanych poczucie rzeczywistości” George Orwell
Powrót do góry
Mad WOLF
Ułan

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 00:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeszcze modów nie zamontowałem. Będę musiał poszukać jakichś ciekawych na CCsite.

Polecasz jakieś?

Jeżeli chodzi o to moje szkolenie: głównie interesuje mnie wiedza teoretyczna w postaci wykładów. Mechanika gry, specyfika jednostek, użycie ich w terenie i obsługa samej gry. Wielu rzeczy jeszcze nie wiem po prostu.

Pograć też mogę, ale bez wiedzy teoretycznej do praktyki nie ma co przechodzić.
STR
Kapral

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 08:25    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Przede wszystkim musisz pograć, nikt nie daje wykładów, przynajmniej do tej pory nie dawał. Oczywiscie w czasie gry można prowadzić rozmowę i omawiać to i tamto. Jednakże nie będzie to sensu stricte wykład. Gra gra gra, tylko to Cię może coś nauczyć, my jesteśmy przede wszystkim praktykami z jakąś tam wiedzą teoretyczną Wink dzięki grze wiemy to co wiemy i chyba tylko dzięki grze możemy "sprzedać" nasze wiadomości.

Modów Ci u nas dostatek, poczytaj o nich, znajdź interesujący Cię okres. Polecać nie będę bo jedni kochają blondynki a inni brunetki, większość jest grywalna i to jest najważniejsze.

Na forum znajdziesz większość interesujących Cię rzeczy, między innym mi jak instalować mody i kilka subiektywnych słów o róznych modach.

pozdrawiam

Raport z weryfikacji WSI

„Jeżeli ktoś chce rządzić, rządzić nieprzerwanie, musi umieć burzyć w poddanych poczucie rzeczywistości” George Orwell
Powrót do góry
Kruger
Tetryk

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 08:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tytułem wykładu możesz sobie poczytać:
http://www.close-combat.net.pl/artykuly.php?id=29

ASG
Close Combat
Powrót do góry
Mad WOLF
Ułan

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:01    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kruger - apropos "wykładu: ze strony cc: czytałem go już przed napisaniem w tym temacie. Właśnie o takie rzeczy mi chodzi. Tekst uświadomił mi, że robiłem wielki błąd, bo moja obrona najczęściej była właśnie liniowa. Dopiero teraz zacząłem z nią bardziej kombinować. Głównie tak by nawet po przerwaniu linii obrony w jakimś miejscu bądź oskrzydleniu/okrążeniu moich sił dało się bardzo szybko bronić z każdej możliwej strony na zasadzie szybkiego przerzucania sił i osłony ogniowej.

Zgłosił się do mnie na Gadu-Gadu jakiś bezimienny człowiek, który wytłumaczył mi to i owo w zakresie CC5. A mianowicie: jakie patche i mody są najbardziej popularne. Dziękuję mu za to.

Zagrać niestety z "nowokrwistym" nikt chyba nie chce.

Mi się tam podstawowa wersja CC5 bardzo podoba, ale być może tak jak i Wam kiedyś się znudzi.
Kruger
Tetryk

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Tak po prawdzie, to przedywagowałem trochę kwestię tych linii i głębii, ale jest w tym sporo prawdy mimo to. A druga istotna rzecz to inicjatywa w ruchu, też ważna sprawa.

Niestety z graniem na czystym mozesz miec problem. Czyste CC nie pozwala na parę podstawowych kwestii, np. ukrywanie dział w budynkach czy pod żywopłotem - co jest normą w GJS. I dlatego nikt w to nie chce grać Smile

Ostatnio zapał wyjadaczy do grania chyba mniejszy jest.
Jeszcze jakiś czas temu Wolfgrau często grał z nowymi ale się zniechęcił. Bo sporo z nich uciekało po paru bęckach, a neistety gra z nawykami AI kończy się w H2H szybkimi bęckami Sad

ASG
Close Combat
Powrót do góry
STR
Kapral

PostWysłany: Wto Sie 17, 2010 10:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiscie ze Ktos chce, tylko nie ma czasu Albo jeszcze o tym nie wie ze chce Wink
Jak zaczniesz modowac chetnie znajde czas na upuszczenie Ci "nowej" krwi. To naprawde leczy.

Raport z weryfikacji WSI

Powrót do góry
xxx
Ułan

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 19:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

To ja bezimienny moglibyśmy wtedy pograć no ale ty instalowaleś patch i reinstalke gry chyba całą noc:)))
A zamiast sięgać po mody mogliśmy wtedy sprawdzić gre na gołym cc,tym bardziej że pisałeś o jakiś kłopotach z grą po wgraniu patcha
Powrót do góry
Mad WOLF
Ułan

PostWysłany: Sro Sie 18, 2010 19:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

XXX - ja patcha instalowałem kilka minut. Myślałem, że Cię nie ma po prostu.

Problemy z grą rozwiązałem bardzo szybko i mogłem już grać.

Aktualnie gołego CC mam.

Wiem, że to nieodpowiednie miejsce na tego typu pytania, ale mój znajomy zdobył również CC5 żebyśmy mogli razem pograć i gra mu się zacina... Niesamowite ścinki ma, a po chwili ERROR: out of command data space.

Wymagania gry spełnia... On ma procesor 2,4Ghz dual core et cetera. Nie wiem dlaczego gra mu nie działa prawidłowo, a szkoda, bo chętnie bym zagrał z nim.
KOR
Wszechmoderator

PostWysłany: Pią Sie 20, 2010 23:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czesty problem u poczatkujacych.. Za szybvko Smile ....
CC starter pomoze..

A propos ja wlasnie skonczylem GC w GJS na lanie z moim wspolpracownikiem, rekordowo 4 tygodnie, najlepsze... przegrałem... Hahahah..
Mad WOLF
Ułan

PostWysłany: Sob Sie 21, 2010 15:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

CC starter powiadasz? hmm.
Powiem bratu jak z portu wróci.

Znalazłem owy program w internecie i mam nadzieję, że mu pomoże.

Ja mam nadzieję, że w najbliższym czasie pouczę się tu od któregoś z Was taktyki gry w CC.
kaminari
Ułan

PostWysłany: Nie Wrz 05, 2010 19:49    Temat postu: lsa Odpowiedz z cytatem

zagra ktos w LSA ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Close Combat Strona Główna -> Liga Close Combat Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następny
Strona 9 z 10

Skocz do: